Závorka na Kladně s nulou

02.03.2014 10:50

Energie dokázala vyhrát na ledě svého pronásledovatele 2:0. O branky se postaral Pohl a Zaťovič. 

David Zucker jel tresné střílené, ale gólově se neprosadil. 

Statistické okénko


Branky a nahrávky: 52. Pohl (Zaťovič), 54. Zaťovič (Hruška). Rozhodčí: Turčan, Šindler – Pešek, Jelínek. Vyloučení: 5:6, navíc Majeský (KLA) 10 min. os. trest a Růžička (KLA)10 min. os. trest. Využití: 1:0. Diváci: 1 602. Střely na branku: 28:30. Zblokované střely:14:9. Hity: 18:25. Vhazování: 26:33. Průběh utkání: 0:2.

Ohlasy po utkání

 

Jan Neliba (Rytíři Kladno): Dnes jsme chtěli ještě udržet naději do skupiny o udržení tím, že bychom Karlovy Vary přitáhli blíže. Bohužel se nám to nepodařilo. Rozhodla situace z poloviny utkání, kdy Zagrapan netrefil zpola opuštěnou branku. Po vedoucím gólu hostů bylo již téměř jasné, že se k vítězství nedostaneme, protože se střelecky stále trápíme. Bohužel k našim zraněným zřejmě po dnešku přibyl i jeden z našich klíčových obránců Doudera. Pokud by před zápasy skupiny o udržení byla naše ztráta větší než 18 bodů, možná bychom uvítali možnost již tuto nadstavbovou část nehrát, abychom se mohli připravit na baráž.

Jaromír Kverka (HC Energie Karlovy Vary): Jsme obrovsky spokojeni se ziskem tří bodů. Jeli jsme do Kladna bodovat, aby byli jsme si vědomi toho, že Kladno potom, co ve třech utkáních za sebou nedalo gól, se bude chtít střelecky prosadit. Hráče jsme na to připravili a jsem rád, že taktiku dokonale splnili.

 

Zdroj: hokejkv.cz 

Kontakt

Stránka David Zucker david.zucker.stranka@seznam.cz