Z Litvínova s prohrou

26.02.2014 16:23

Všechna letošní střetnutí Vervy a Energie skončila vítězstvím domácího celku. Litvínovští těžili z dvou rychlých branek v úvodu utkání a dobrého výkonu brankáře Francouze, který za svá záda pustil pouze střelu Jiřího Drtiny. Energii se po porážce vzdálila desátá příčka na osm bodů, které bude ve zbývajících čtyřech kolech stahovat jen s obtížemi.

Branky a nahrávky: 1. Jánský (Lukeš), 8. Černý (Trávníček) – 33. Drtina (Dresler, Pohl).Rozhodčí: Pešina, Mikula – Barvíř, Blümel. Vyloučení: 6:5. Využití: 0:1. Diváci: 4849. Střely na branku: 24:22. Zblokované střely: 6:13. Hity: 8:12. Vhazování: 27:25. Průběh utkání:2:0, 2:1.

Ohlasy po utkání

 

Radim Rulík (HC VERVA Litvínov): Utkání rozhodla první třetina. Karlovy Vary začaly forčekingem, napadaly nás, nepamatuju si, že by takto hrály poslední utkání. Jak se říká, vlétli na nás, ale nevyplatilo se jim to, dvakrát jsme jim ujeli a šli do vedení. S tím určitě nepočítali a pro nás to byl výborný úvod do utkání. Ve druhé třetině jsme vypadli z role, ale Vary z přesilových her nedokázaly naštěstí vyrovnat. Třetí třetinu jsme sehráli lépe než druhou a šli jsme za vítězstvím. Výborně nám zachytal brankář Francouz. Vítězství jsme ubojovali a to jsme v tuto chvíli nejvíce potřebovali. Dnes nezáleželo na předvedené hře, ale důležitý je zisk tří bodů.

Karel Mlejnek (HC Energie Karlovy Vary): Dnešní utkání ovlivnil náš vstup do zápasu. Nepokryli jsme dvě brejkové situace a soupeř je dokázal potrestat a šel do vedení. Od druhé třetiny jsme byli vyrovnaným soupeřem. Pomohly nám k tomu přesilové hry, bohužel jsme z nich dali pouze jednu branku. Snažili jsme se, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Je to škoda, ale nedá se nic dělat, takový je hokej a gratuluji soupeři k vítězství.

 

zdroj:hokejkv.cz 

Kontakt

Stránka David Zucker david.zucker.stranka@seznam.cz