Předkolo bez Energie. Pardubice vyhrály ve Varech

02.03.2014 21:39

Karlovarská Energie ani letos neokusí atmosféru předkola play-off. Svěřenci trenéra Mlejnka nestačili v neděli na soupeře z Pardubic a podlehli mu 1:4. Jediným střelcem Karlových Varů byl centr Radim Hruška, který díky zranění Stanislava Balána nastupoval v elitní formaci se Zaťovičem a Pohlem.

Branky a nahrávky: 35. Hruška (Pohl, Gulaši) – 6. Ďaloga (Radil, Zohorna), 17. Endál (Kolář, Sýkora), 39. Sýkora (Číp, Ďaloga), 59. Nosek. Rozhodčí:Polák, Hradil – Brejcha, Suchánek.Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:1. Diváci: 2684. Střely na branku: 37:20 .Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:4.

 

Ohlasy po utkání

 

Jaromír Kverka (HC Energie Karlovy Vary): My máme v domácích zápasech problém se prosadit. Od nás byla dobrá až druhá třetina, kde jsme bohužel nějaké drobné šance měli, ale neproměnili jsme je. Zlomový gól byl na 3:1. Tam se definitivně rozhodlo. V konci jsme se ještě snažili se zápasem něco udělat, bohužel se nám to dnes nepovedlo. Paradoxně nejživější na ledě byli kluci z juniorky, kteří dvě hodiny po konci osmifinále MHL nastoupili opět za dospělé proti Pardubicím. 

 

Kontakt

Stránka David Zucker david.zucker.stranka@seznam.cz