Liberec Energii vynuloval

05.02.2014 17:53

Opět nedokázali energetici vstřelit gól Liberci a bez toho se samozřejmě vyhrát nedá. 

Karlovarský A-tým nezvládl důležité střetnutí s tabulkovým sousedem a po prohře v Liberci se mu účast v předkole vzdaluje. Energetikům proti Tygrům chyběla střelecká forma, skórovat nedokázali ani v závěrečné dlouhé hře bez brankáře. 

Branky a nahrávky: 16. Urban (Vitásek, Nedvěd), 24. Vampola (Nedvěd). Rozhodčí: Hradil, Minář – Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 5:7. Využití: 1:0. Průběh utkání: 0:2.

Ohlasy po utkání

 

Pavel Hynek (Bílí Tygři Liberec): Odehráli jsme dobře první třetinu. Ve druhé jsme měli trochu štěstí, když hosté dvakrát trefili tyč. My jsme poté odskočili v přesilovce na 2:0. Závěr jsme s vypětím všech sil ubránili, musím hráčům za výkon poděkovat. Jsou to pro nás nesmírně důležité tři body.

Jaromír Kverka (HC Energie Karlovy Vary): Do utkání jsme vstoupili špatně, byli jsme pod tlakem. Celou první třetinu jsme tahali za kratší konec, měli jsme hodně vyloučených a inkasovali jsme první gól. Ani druhá třetina nebylo podle našich představ, proto jsme poté zredukovali sestavu. V závěru jsme nějaké šance měli, ale opět jsme Liberci nedali gól, tudíž nemůžeme vyhrát.

Kontakt

Stránka David Zucker david.zucker.stranka@seznam.cz