Karlovy Vary - Pardubice

02.03.2014 10:57

Základní část Tipsport extraligy se blíží ke svému konci. Zbývá odehrát poslední tři kola, ve kterých se rozhodne o účastnících play-off. Energie přivezla tři body z ledu Kladna, Pardubice dome podlehly Plzni v prodloužení. Do KV areny tak jistě přijedou s touhou zvítězit a odvézt si důležité tři body, které by jim umožnily začínat předkolo play-off na domácím ledě. Účast Energie v předkole je již spíše utopií, přesto nedají svěřenci trenéra Mlejnka nic zadarmo. Utkání startuje v neděli od 18:20, a živě ho vysílá ČT4 Sport.

Životní sezona Tomáše Noska

Před sezonou se do Pardubic vrátil kanonýr Petr Sýkora a zdálo se, že bude největší útočnou hrozbou Východočechů. V dosavadním průběhu nasbíral Sýkora dvacet sedm bodů (16+11) a je jistě za očekáváním. Pardubické vedení může mít naopak radost z výkonů nejproduktivnějšího hráče Tomáše Noska (18+22), který se stará o důležité trefy společně se svým parťákem Lukášem Radilem (14+14).  Produktivní sezonu prožívá také Tomáš Zohorna (17+17), jehož účast na ledě je však záporná

 

Obraně velí zkušený Václav Benák (7+14) a jeho obranný kolega Marek Ďaloga (3+14). V brance si vybojoval místo jasné jedničky slovenský Julius Hudáček, který si svou extraligovou premiéru odchytal právě na karlovarském ledě. Určitě však na ten zápas nevzpomíná v dobrém. Jeho náhradníkem je zkušený Dušan Salfický, který odchytal několik zápasů také v dresu s éčkem na hrudi.

 

Vzájemné zápasy 2013/2014

11. HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Energie Karlovy Vary 4:2 
24. HC Energie Karlovy Vary - HC ČSOB Pojišťovna Pardubice 6:2 
37. HC ČSOB Pojišťovna Pardubice - HC Energie Karlovy Vary 1:4 

 

Kontakt

Stránka David Zucker david.zucker.stranka@seznam.cz